Behandeling op afstand

De biotensor is een uniek instrument voor het testen op energetische trillingen. Alles in het universum bestaat uit trillingen. Elk orgaan in het lichaam heeft zijn eigen elektromagnetische frequentie (trilling). Als een orgaan ziek is zal de frequentie wijzigen. De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen.

Het is mogelijk om allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen, of een inzicht te krijgen in de toestand van de persoon, zowel fysiek als psychisch en emotioneel. Op deze manier worden de oorzaken van de klachten behandeld in plaats van uitsluitend symptomen. Denk bijvoorbeeld aan o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten. Het werken met de biosensor gaat razendsnel, binnen een minuut zijn bijvoorbeeld tientallen producten of testbuisjes te testen.

De oorzaken van de klacht

Het enige dat jij hoeft te doen is een recente foto te mailen op de dag van de behandeling en een online vragenlijst in te vullen die ik je toestuur. Na afloop van de behandeling laat ik je weten wat eruit kwam en wat jouw oorzaken zijn van je histamine-overgevoeligheid of intolerantie. Tevens zal ik een eerste behandeling geven. In het geval van histamine-intolerantie betekent dit vrijwel altijd dat ik alle histamine-gerelateerde hormonen behandel om je lichaam al wat meer tot rust te brengen. Hierna kun je (gerichter) verder met het online traject.

Nawerkingstijd

De behandeling werkt nog 24 uur na. In die 24 uur kun je last krijgen van lichte ontgiftingsverschijnselen, denk hierbij aan; lichte hoofdpijn, vermoeidheid, sterk ruikende urine en/of meer ontlasting. Na 24 uur horen deze klachten verdwenen te zijn.

De voordelen van afstandsbehandelingen

  • Het scheelt veel tijd
  • Prettig wanneer je te ziek bent om te komen
  • Handig wanneer je met jonge kinderen thuis bent
  • Fijn voor kinderen tussen de 0-4 jaar
  • Minder heftige ’na-reactie’ t.o.v. een behandeling in de praktijk
  • De behandelduur is korter en is hiermee voordeliger
  • Vaak kun je in de week van de aanvraag nog behandeld worden
  • Handig wanneer je ver weg woont
  • Geen dieetrestricties t.o.v. een behandeling in de praktijk

Aanvraag behandeling op afstand

Wil je weten wat de exacte oorzaken zijn van jouw histamine intolerantie zodat je nog gerichter aan de slag kunt gaan? Boek een eerste behandeling op afstand – na afloop ontvang je een compleet overzicht van jouw eventuele tekorten, je intoleranties, je oorzaken (bijv. schimmels, virussen, hormonen etc.) en geef ik nog wat aanvullende tips met betrekking tot supplementen.

Let op: in alle gevallen werken we in combinatie met het Histamine Vrij Leven Traject. Het gaat hier om een combinatie van factoren die aangepakt moeten worden en daar zijn meer elementen voor nodig dan enkel behandelingen.

Kosten

Lees hier meer over de kosten en vergoedingen.

Opmerkingen

Het is momenteel niet mogelijk om afspraken in de praktijk zelf te maken. De praktijk is erg druk en wij zitten t/m augustus 2024 vol. De enige mogelijkheid om je te laten behandelen is middels afstand behandelingen: net zo effectief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief