Histamine Vrij Leven: het traject

In plaats van medicijnen te gebruiken om symptomen te onderdrukken, richt ik me, als natuurgeneeskundig therapeut, op het verbeteren van de aandoening vanaf de hoofdoorzaak en op het herstellen van het lichaam vanaf de basis. 

Door het Histamine Vrij Leven traject te volgen is het normaal om te ervaren dat levenslange huidaandoeningen, spijsverteringsproblemen, weinig energie, angst, stress en slapeloosheid verdwijnen, evenals een groot aantal andere aandoeningen die normaal zijn geworden in je dagelijks leven.

Het online traject is zorgvuldig samengesteld en is voor iedereen die kampt met histamine-gerelateerde aandoeningen. Welke klachten je ook ervaart – met het online traject is dit prima op te lossen. Ik ben voor meer dan 80% genezen van mijn histamine intolerantie en ik weet zeker dat dit voor jou ook kan! 

Het Histamine Vrij Leven Traject bestaat uit:

  1. Alle informatie die je nodig hebt om te begrijpen wat histamine is en voor je doet
  2. Alle potentiële oorzaken worden benoemd
  3. Je vindt alle mogelijke vormen van uitleg om te begrijpen waarom je last hebt van jouw specifieke klacht; alle klachten worden uitgesplitst en benoemd
  4. Het gehele protocol hoe jij je histamine-gevoeligheid of intolerantie sterk kunt verbeteren
  5. Je ontvangt een uitgebreide histamine-arme voedingslijst opgesplitst per voedingsgroep zodat je exact de ‘do’s en dont’s’ weet
  6. Je ontvangt het histamine-arme kookboek met 10 ontbijt, lunch- en diner recepten
  7. Je vindt alle supplementen inclusief een uitgebreid suppletie protoccol die je nodig hebt om je lichaam te laten herstellen
  8. Je ontvangt een herintroductie voedingslijst die je na afloop van het traject kunt gebruiken om, zonder angst of spanning, weer voeding kunt gaan herintroduceren.

Handig om te weten

Het traject duurt drie maanden. Waarom drie maanden? Omdat het mijn ervaring is dat de meeste mensen na drie maanden enorm opgeknapt zijn en dat we de klachten voor minstens 70% hebben opgelost. De meeste mensen ervaren trouwens na 1 maand al een flinke verbetering maar, er zijn ook mensen die pas na drie maanden zeggen: JA! Nu merk ik pas ECHT verschil. Zo zie je maar weer dat een histamine intolerantie zeer persoonlijk is. Na het volgen van het protocol (drie maanden dus) gaan we weer voeding herintroduceren. Alle informatie hierover vind je uiteraard terug in het traject.

In alle gevallen geldt: of je nu in de praktijk of op afstand behandeld wordt: zonder dit protocol komen we er niet. In alle gevallen werk ik in combinatie met het Histamine Vrij Leven Traject. Ik kijk ernaar uit om jouw resultaten te mogen ontvangen!

Het is zeer aan te bevelen om eerst een behandeling te boeken zodat je exact weet of HIT op jou van toepassing is, wat jouw specifieke triggers zijn en welke supplementen jij specifiek wel of niet nodig hebt! De behandelingen worden doorgaans (grotendeels) vergoedt vanuit je aanvullende zorgverzekering.

Contact: heb je vragen, wil je aanvullende informatie of wil je graag iets overleggen? Boek dan een behandeling op afstand. Helaas ben ik niet in de gelegenheid “losse” vragen te beantwoorden. Als praktijkhouder en single moeder is mijn tijd (net als die van jou natuurlijk) kostbaar. Maar boek je een consult, dan maak ik uiteraard ruimte voor je :).

Heb je nog vragen?

Kijk even bij onze FAQ. Daar vind je de meest gestelde vragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief