Mijn verhaal

Ik ben een gekwalificeerd natuurgeneeskundig therapeut, met een expertise in kinesiologie, natuurgeneeskunde en histamine intolerantie. Naast mijn werk als praktijkhouder ben ik vooral moeder van een heerlijk ventje en probeer ik zo veel mogelijk te genieten van het leven.

Om gelijk met de deur in huis te vallen; vanaf mijn 19e ontwikkelde ik plotseling extreme angst- en paniekaanvallen. Een burn-out werd geconstateerd maar medicatie hielp onvoldoende. Ook verschillende vormen van therapie mochten niet baten. Door de jaren heen kwamen de angst- en paniekaanvallen in alle hevigheid naar boven. Periodes van aanhoudende paniek van meer dan zes maanden per periode was mij niet vreemd. Toen mijn vader jaren geleden ernstig ziek bleek (daar gaat het gelukkig weer goed mee), kwam slapeloosheid zijn intrede doen. Niet enkel slapeloosheid, maar ook hevig nachtelijk transpireren gepaard met ernstige hartkloppingen. Daarmee kwam er een enorme angst naar boven omdat het voelde alsof mijn hart het zou begeven. Na een intensieve medische molen kwam er niets verontrustends naar boven. Nogmaals werden er antidepressiva ingezet maar dit werkte wederom niet. 

Een tijdje later bleek ik zwanger. Tijdens de zwangerschap sliep ik als een blok. Na de bevalling, echter, kwam de slapeloosheid (niet enkel door de baby en het single moederschap) keihard terug. Weer ging dit gepaard met flinke hartkloppingen en extreme zweetaanvallen. Ik dacht letterlijk dat ik gek zou worden van de insomnia en alle klachten die erbij kwamen kijken.

Vanaf dat moment ben ik me intensief gaan verdiepen in mogelijke oorzaken van mijn symptomen en stuitte op een ware histamine intolerantie. Hier heb ik me in vastgebeten en na veel tijd, geld en moeite geïnvesteerd te hebben heb ik mijzelf kunnen genezen! 

Ik heb:

A: de slapeloosheid vaarwel kunnen zeggen

B: de hartkloppingen zijn verdwenen

C: het nachtelijk zweten is verleden tijd

D: mijn stemming is aanzienlijk verbeterd

E: en mijn huid, die constant vol rode vlekken zat, is weer mooi egaal. 

Ik geniet eindelijk weer van het leven, het moederschap en alles daaromheen. 

Door een gebrek aan kennis en erkenning van medische professionals besloot ik een uitgebreid natuurlijk protocol samen te stellen die histamine intolerantie en de bijbehorende symptomen (bijna) volledig kan oplossen. 

Ik heb ervoor gekozen om naast de trajecten in mijn praktijk, nu ook online trajecten aan te bieden, in de hoop hiermee nog meer mensen te kunnen bereiken. Voor al mijn histamine cliënten (fysiek of online) geldt: zonder dit protocol komen we er niet. In de praktijk werk ik altijd in combinatie met dit protocol bij histamine-gerelateerde problemen. 

Het is mijn missie om anderen te helpen. Met behulp van dieet- en levensstijl advies, de juiste supplementen en andere natuurlijke remedies, leid ik mensen door een stap-voor-stap genezingsprotocol dat inmiddels honderden mensen heeft geholpen. Het is bijna onvoorstelbaar hoeveel mensen inmiddels hun histamine intolerantie vaarwel hebben kunnen zeggen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief