Onze werkwijze

Als erkend natuurgeneeskundig therapeut heeft Laura toegang gehad tot alle onderzoeken die zijn verricht met betrekking tot het effect van histamine op het menselijk lichaam. Met haar achtergrond in Natuurgeneeskunde maakt ze gebruik van de helende kracht van remedies uit de natuur om uitstekende resultaten te behalen.

Haar ervaring als kinesioloog maakt het mogelijk om tot in detail uit te zoeken waardoor de histamine intolerantie is ontstaan. Hierdoor kan ze per persoon een specifiek protocol uitrollen met de juiste combinatie van supplementen die het beste bij jou past.

Alle artikelen, trajecten en recepten zijn onderbouwd en passen binnen een natuurlijke levensstijl. Het zorgt niet enkel voor een sterke verbetering dan wel eliminatie van jouw histamine intolerantie; het zorgt voor een algehele verbetering van je gezondheid.

In plaats van medicijnen te gebruiken om symptomen te onderdrukken, richt ik me op het verbeteren van de aandoening vanaf de hoofdoorzaak en op het herstellen van het lichaam vanaf de basis. 

Door deze trajecten is het normaal om te ervaren dat levenslange huidaandoeningen, spijsverteringsproblemen, weinig energie, angst,stress en slapeloosheid verdwijnen, evenals een groot aantal andere aandoeningen die normaal zijn geworden in je dagelijks leven.

Het Histamine Vrij Leven Traject is zorgvuldig samengesteld en voor iedereen die kampt met histamine-gerelateerde aandoeningen. Welke klachten je ook ervaart – met het online traject is dit prima op te lossen. Ik ben voor meer dan 80% genezen van mijn histamine intolerantie en ik weet zeker dat dit voor jou ook kan! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief