Histamine Vrij Leven: het Kookboek

 19,95

Een histamine-vrij kookboek met mijn top 10 meest favoriete ontbijt, lunch- en dinersuggesties. In totaal 30 recepten die jij binnen een handomdraai op tafel zet!

Dit kookboek (in Ebook stijl) is veel meer dan enkel wat recepten op een rij. Dit boek is ontworpen om niet alleen jou maar ook je familie/gezin heerlijk te laten eten en te genieten. Als ik ook maar iets geleerd heb de afgelopen jaren, dan is dat morele steun: een zeer belangrijke drijfveer om aan je gezondheid te werken. Naast steun is het belangrijk om te kunnen blijven genieten van gezamenlijke maaltijden. Om die reden heb ik recepten gekozen die ik en mijn naasten altijd heerlijk vinden.
Het pluspunt voor mijzelf? ALLES is histamine vrij! Geen dubbele maaltijden koken, geen uren in de keuken staan, nee: elke maaltijd is letterlijk binnen een half uurtje klaar.

Een histamine-vrij voedingspatroon is echt even omdenken. Dit onderdeel wordt door mijn cliënten als het meest uitdagend ervaren. In dit kookboek staan mijn top 10 meest favoriete ontbijt, lunch en diner recepten. Het omdenken was een uitdaging: van een reeds (heel) gezond voedingspatroon naar een histamine arm voedingspatroon. Hoe kon ik ervoor zorgen om nog steeds gezond te eten, maar dan zonder histamine? Na eindeloos experimenteren is het gelukt om heerlijke maaltijden te bereiden die niet alleen lekker zijn, maar ook voedzaam, gezond en bovenal: histamine, lactose- en glutenvrij!

Handig om te weten: Schaf je het Histamine Vrij Leven traject aan, dan zit het kookboek inbegrepen! Niet dubbel bestellen dus :).

Let op: wil je ook supplementen bestellen? Bestel dit apart - anders komt het Kookboek niet binnen. Heb je dit al gedaan? Log in op je account om alsnog het Kookboek te downloaden.

Technisch dingetje:

Voor de beste gebruikerservaring raad ik je aan de PDF's op te slaan op je computer of telefoon en deze vervolgens te openen met een PDF viewer of reader. Dit kan bijvoorbeeld in Google Drive of in Adobe Acrobat Reader. Voor de computer is deze gratis te downloaden (https://get.adobe.com/reader/). Of je kunt in de app store op jouw telefoon zoeken naar Adobe Acrobat Reader voor PDF.

 

Alvast: eet smakelijk!