Alka creme

 17,95

Maakt je lichaam meer basisch – minder zuur. Boost je huid en je lichaam.

Alka Crème is een unieke basische formule -pH 8,2- met een rijke selectie natuurlijke oliën als kokosolie, shea boter, amandelolie en jojobaolie. Alka® Crème is veelzijdig in gebruik en een uitkomst voor veel huidcondities en huidtypes.

- Verzacht
- Verzorgt
- Hydrateert
- Regenereert
- Kalmeert
- Beschermt

De beste concepten en ideeën ontstaan tijdens de zoektocht naar de oplossing voor een persoonlijk probleem. Precies zo is Alka® ontstaan.

De zoektocht naar een oplossing voor gezondheidsproblemen zoals chronische vermoeidheid, pijnlijke spieren en gewrichten en gebrek aan energie leidde tot een nieuwe kijk op gezondheid: het zuur-base concept en de zuur-base huishouding.

Het zuur-base concept: In 1923 beschreven Johannes Nicolaus Brønsted en Thomas Lowry onafhankelijk van elkaar een zuur als een deeltje dat protonen (H+-ionen) kan overbrengen op een reactiepartner, de zogenaamde base.

Deeltjes die protonen kunnen afgeven, noemen we zuren of protondonoren. Deeltjes die protonen kunnen opnemen, noemen we basen of protonontvangers.

De term zuur-base huishouding staat voor de fysiologische regelmechanismen in het lichaam die de protonconcentratie constant houden (homeostase). Op die manier ondersteunen ze een gezonde zuurgraad.

Een goede balans tussen zuren en basen in het lichaam is een van de belangrijkste bouwstenen voor onze gezondheid. Tegelijkertijd zorgt een disbalans naar de zure kant (verzuring) juist tot allerlei klachten. Dit inzicht vormt samen met de twee bovengenoemde concepten de basis voor het bedrijf AlkaVitae® en de Alka® productenlijn.

Met de unieke, originele en deels gepatenteerde Alka® producten ontzuur je jouw lichaam op een veilige wijze. Zure afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, met als resultaat een positieve ondersteuning van gezonde organen, van het immuunsysteem en van het fysieke en mentale energieniveau.

Hoge histaminespiegels veroorzaken een verzuring. De Alka crème is ideaal om via de huid opgenomen te worden en zowel de huid als je immuunsysteem te ondersteunen door deze meer basisch te maken.

 

 

Extra informatie

Ingredienten:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Myristyl Myristate, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Glucoside, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Squalane, Parfum, Disodium Hydrogen Phosphate Dihydrate,Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Isoamyl Cocoate, Caprylyl Glycol, Sodium Phytate, Sodium Dihydrogen Phosphate Dihydrate, Caprylhydroxamic Acid, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Ubiquinone

Gebruik:

Lichaamsverzorging:
Alka® Crème kan worden gebruikt om het hele lichaam te verzorgen, te voeden en te ondersteunen. Het is geschikt voor de dagelijkse verzorging en kan zo vaak worden gebruikt als nodig wordt geacht.

Gezichtsverzorging:
Alka® Crème kan als dag- en nachtcrème worden gebruikt. Het is optimaal voor de verzorging van de normale en gevoelige huid. Breng de crème direct na de reiniging aan en masseer de crème met lichte bewegingen in. Alka® Crème trekt snel in en beschermt en voedt de huid gedurende de nacht en/of de dag.

Aanvullend:

Kan ook enkel gebruikt worden als voetverzorging. Creme wordt goed opgenomen via de voetzolen