B12 methylcobalamine

 17,90

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over dit supplement, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

* De dosering is voor het meest veilige gebruik naar beneden gehaald. In het traject staat 5.000 genoemd. Goed om te weten.

Vitamine B12 komt van nature voor in dierlijke producten. Enkele bronnen van vitamine B12 zijn vlees (voornamelijk lever), gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, eieren en zuivel. Voedingssupplementen dienen altijd als aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Gunstige invloed op vermindering vermoeidheid en futloosheid*
Een ontoereikend vitamine B12 niveau kan zich op verschillende manieren uiten. Wanneer er sprake is van een foliumzuuroverschot in je bloed raden we de B12 5000 Methylcobalamine aan. In de meeste gevallen raden we een combinatiesupplement aan zoals de B12 combi 6000 of de B12 Forte Plus. Je kunt echter problemen van een ontoereikend vitamine B12 gehalte ervaren die op een specifieke manier behandeld moeten worden.

Dit hoogwaardige product heeft een aantoonbaar gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid*. Daarnaast heeft vitamine B12 methylcobalamine een positieve invloed op het immuunsysteem, de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen*.

Bovendien zorgt de B12 Methylcobalamine 5000 µg voor een verbeterde functie van het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen en heeft het een rol in het celvernieuwingsproces*.

Eerste keuze bij foliumzuur stapeling
Methylcobalamine helpt gestapeld foliumzuur beschikbaar te maken voor het lichaam. Vitamine B12 werkt namelijk nauw samen met foliumzuur (vitamine B11).

Hoge dosering B12 in de vorm van methylcobalamine
Een hoge dosering B12 in de vorm methylcobalamine (5000 mcg), de kern van B12 Methylcobalamine 5000 µg. Vitamine B12 is wateroplosbaar en zorgt ervoor dat B12 supplementen geregeld de referentie inname ver overschrijden. Dit is volledig veilig! Er zijn bovendien geen nadelige effecten in verband gebracht met een hoge B12 inname.

  • Methylcobalamine helpt gestapeld foliumzuur beschikbaar te maken voor het lichaam
  • Vitamine B12 heeft een gunstige invloed op vermindering vermoeidheid en futloosheid
  • Snelle opname in mondslijmvlies door smelttablet
  • B12 in de biologisch actieve vorm methylcobalamine
  • Natuurlijk kersen aroma als smaakmaker
  • Vitamine B12 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Vitamine B12 is gunstig voor de gemoedstoestand, het geheugen en het concentratievermogen

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over dit supplement, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

Extra informatie

Samenstelling per dagdosering (1 smelt tablet):

Vitamine B12 (Methylcobalamine) 5000 µg 200.000%
* Referentie-inname

Ingredienten:

Xylitol (zoetstof), magnesium stearaat (antiklontermiddel), kersen aroma (smaakstof), Vitamine B12 (Methylcobalamine), silicium dioxide (bindmiddel).

Let op: reageer je heftig op xylitol – schaf dan een B12 aan zonder xylitol.

Inhoud:

60 smelttabletten

Algemeen:

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte