DIM

 49,90

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over deze vitamine, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

DIM Complex uit o.a. Indole-3-Carbinol 400 mg van Vitakruid. Dit product is vernieuwd: actuele informatie volgt.

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over dit supplement, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

Let op: Ben je allergisch voor mosterdzaad? Schaf dan de DIM aan van het merk: Vitaminesperpost. De dosering is lager, maar uit ervaring is gebleken dat deze dosering ook voldoende is - je mag eventueel ophogen naar 2 capsules per dag.

Extra informatie

Samenstelling per dagdosering (1 capsule):

Indole-3-Carbinol (I3C) 400 mg **
Broccoli extract 150 mg **
Geel mosterdzaad extract 50 mg **
Witte kool extract 50 mg **
N-Acetyl-L-Cysteïne 100 mg **
Zwarte peper extract (Bioperine®, 95-98%) 3 mg **
Zink (citraat) 5 mg **
* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Ingredienten:

Indole-3-Carbinole, Broccoli extract (Brassica olerace var. Italica), HPMC (capsule), N-Acetyl-L-Cysteïne, Witte kool extract (Brassica oleracea var. Alba), Geel mosterdzaad extract (Sinapis alba) (mosterd), rijstzetmeel, Zink (citraat), silicium dioxide (vulstof), stearinezuur (anti-klontermiddel), Piperine (Bioperine®

Let op: Ben je allergisch voor mosterdzaad? Schaf dan de DIM aan van het merk: Vitaminesperpost. De dosering is lager, maar uit ervaring is gebleken dat deze dosering ook voldoende is – je mag eventueel ophogen naar 2 capsules per dag

Inhoud:

60 capsules

Algemeen:

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.