DPP-IV

 36,90

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over dit supplement, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

DPP-IV staat voor dipeptidylpeptidase IV, een enzym dat van nature in onze dunne darm voorkomt. DPP-IV Ultimate is een verzameling van drie hoogstaande eiwitsplitsende (protease) enzymvormen. Normaal gesproken levert de eigen enzymproductie voldoende enzymen om het voedsel wat we eten te verteren.

DPP-IV waardevolle aanvulling op voedingspatroon
Factoren als leeftijd, stress, medicijnen en afwijkingen in het spijsverteringsstelsel, kunnen echter de enzymproductie verstoren. DPP-IV kan dan een waardevolle aanvulling op het voedingspatroon vormen!

Ontwikkeld in nauwe samenwerking met TNO
Deerland ontwikkelde het hoogwaardige DPP-IV enzym in nauwe samenwerking met de Nederlandse Organisatie voor Toegepast-Natuurwetenschappelijk Onderzoek (TNO). In 2004 onderzocht TNO samen met de Amerikaanse National Enzyme Company het nut van suppletie van verteringsenzymen, waaronder proteasen. Ze ontwikkelden hiervoor het gepatenteerde TNO gastoIntestinal Model (TIM). Dit model simuleert zeer nauwkeurig de condities van de maag en dunne darm.

  • Verzameling van drie hoogstaande eiwitsplitsende enzymvormen
  • Gepatenteerd BioCore® Optimum Complete; superieure opneembaarheid
  • Beste enzymactiviteit op de hedendaagse markt
  • BioCore® geproduceerd door DPP-IV enzym experts
  • Deerland Probiotics & Enzymes als experts op het gebied van DPP-IV ontwikkeling
  • DPP-IV ontwikkeld in nauwe samenwerking met TNO

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over dit supplement, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

Extra informatie

Samenstelling per dagdosering (1 capsule):

DPP-IV enzym (BioCore DPP-IV®) 100mg
waarvan:
– Protease (30.000 HUT, Asparagillus oryzae) 30mg
– Protease (500 DPP-IV, Asparagillus oryzae) 60mg
– Protease (8,5 AP, Asparagillus Melleus) 10mg

Ingredienten:

microcrystallijne cellulose (vulstof), Enzymen (proteasen mix), HPCM (capsule), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), silicium dioxide (anti-klontermiddel)

Inhoud:

90 capsules

Algemeen:

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte