Magnesium calcium 2

 29,95

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over de vitaminen, mineralen en andere producten in de webshop, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

Bot Formule Tabletten (60 stuks) is een uitgebalanceerde formule met Calcium, Magnesium en Vitamine D & K welke bijdraagt tot de instandhouding van normale botten. Bonusan Bot Formule bevat de optimale Calcium-Magnesiumverhouding. We gebruiken daarvoor calcium uit een natuurlijke mineralenbron gemaakt uit rode algen en de goed opneembare magnesiumvorm magnesiummalaat.

Vanaf twee tabletten per dag is de Bonusan Bot Formule Tabletten ook gunstig voor de ouder wordende vrouw in de overgang. Calcium helpt namelijk het verlies van botmineralen bij vrouwen in de menopauze te verminderen. Een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor botbreuken door osteoporose (botontkalking) *.

  • Met uitsluitend plantaardige Vitamine D3
  • Optimale samenstelling voor senioren
  • Natuurlijke calciumbron uit rode alg (Aquamin)
  • Goed opneembaar magnesium
  • *Voor vrouwen vanaf 50 jaar, het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van ten minste 1200 mg calcium uit alle bronnen.

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over deze mineralen, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

Extra informatie

Samenstelling per dagdosering (1 tablet):

Vitamine D3 (als plantaardig cholecalciferol) 25 mcg 500%
Calcium (calciumcarbonaat uit Atlantische marine algen, Aquamin)
200 mg 25%
Vitamine K2 (als menaquinon-7, K2VITAL®) 50 mcg 66%
Magnesium (als magnesiummalaat) 200 mg 53%

Ingredienten:

Magnesiummalaat, mineralencomplex uit kalkhoudende marine algen (Lithothamnium sp.), vulstof (MCC (cellulosegel)), vulstof (HPC (cellulose)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), cholecalciferol, menaquinon-7, glansmiddel (HPMC (cellulose), glycerine, HPC (cellulose))

Inhoud:

60 tabletten

Algemeen:

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.