Probiotica

 49,95

Dit supplement is onmisbaar voor je herstel. We adviseren dan ook sterk om dit supplement aan te schaffen wanneer je gestart bent met het Histamine Vrij Leven traject. Ditzelfde geldt voor de supplementen: quercetine & bromelaine, DAO en vitamine C.

Behoefte aan probiotica, maar kamp je met een histamine-intolerantie? Geen probleem! ProBiota HistaminX van Seeking Health bevat probiotica die het histamine niveau in het maag-darmkanaal niet verhogen.

  • Probiotica helpen bij het behouden van een normaal spijsverteringsstelsel;
  • Probiotica dragen bij aan het behouden van een normale darmflora;
  • Probiotica dragen bij aan het behouden van een normale darmfunctie;
  • Probiotica dragen bij aan het behouden van een normale immuunfunctie.

Door medicijngebruik en/of een ongezond voedingspatroon kunnen onze darmbacteriën uit balans raken. Wanneer dit gebeurt, ontstaan er allerlei vervelende lichamelijke klachten. Probiotica zijn minuscule, levende micro-organismen die helpen de darm- en maagflora weer in balans te krijgen.

Het innemen van probiotica draagt daarom bij aan je gezondheid. Maar als je kampt met een histamine-intolerantie, is het gebruik van probiotica niet vanzelfsprekend. Sommige probioticasoorten verhogen het histaminegehalte namelijk fors. Daarom is er speciaal voor mensen met een histamine-intolerantie ProBiota HistaminX van Seeking Health

ProBiota HistaminX van Seeking Health bevat alleen histamine-vriendelijke probioticasoorten. Deze speciaal geselecteerde probiotica zitten in een zuurbestendige capsule. Door de vertraagde afgifte belanden de werkzame probiotica ook in het laatste gedeelte van het darmstelsel. Deze slimme formule ondersteunt zo het lichaamseigen microbioom. Daarnaast helpen deze probiotica je stofwisseling bij het verwerken van histamine die je door voeding binnenkrijgt.

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over dit supplement, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

Extra informatie

Ingredienten:

Zie FOTO in omschrijving

Inhoud:

60 capsules

Bewaren:

Droog en op kamertemperatuur bewaren

Algemeen:

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.