Quercetine en bromelaine

 31,95

Dit supplement is onmisbaar voor je herstel. We adviseren dan ook sterk om dit supplement aan te schaffen wanneer je gestart bent met het Histamine Vrij Leven traject. Ditzelfde geldt voor de supplementen: DAO, probiotica en vitamine C.

Natuurlijke quercetine is een plantaardige stof die in bepaalde vruchten en groenten wordt gevonden, waaronder appels en bessen. Quercetine zorgt vaak voor de rode kleur van o.a. fruit. Proviform quercetine is gemaakt uit de bloemen en knoppen van de Sophora japonica (Honingboom).

Quercetine valt onder een groep van plantaardige stoffen die bekend staan als flavonoïden.

De meest gangbare manier om quercetine binnen te krijgen, is door het eten van groente en fruit die kleine hoeveelheden van deze stof bevatten. Eén capsule van Proviform bevat 500 mg quercetine, terwijl terwijl fruit slechts 10 - 20 mg bevat. Proviform quercetine 500 mg bevat tevens 50 mg bromelaïne om de opname van quercetine te versterken.

  • Krachtige dosering quercetine per capsule
  • Natuurlijke bromelaïne uit ananas
  • Quercetine is de meest actieve flavonoïde
  • Geschikt voor veganisten
  • 100% natuurlijke hulpstoffen

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over dit supplement, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

Extra informatie

Samenstelling per dagdosering (1 capsule):

Quercetine – 500 mg (Natuurlijke quercetine uit sophora japonica)
Bromelaïne – 50 mg

Ingredienten:

Quercetine, bromelaine, vegetarische pullulan capsule.