Vitamine C

 23,95

Dit supplement is onmisbaar voor je herstel. We adviseren dan ook sterk om dit supplement aan te schaffen wanneer je gestart bent met het Histamine Vrij Leven traject. Ditzelfde geldt voor de supplementen: quercetine & bromelaine, probiotica en DAO.

Bonusan Vitamine C-1000 ascorbatencomplex bevat per tablet 1000 mg ontzuurde vitamine C. Deze zogenaamde gebufferde vitamine C is milder voor tanden en maagwand. Bij een ascorbatencomplex is de vitamine C in het product gebonden aan mineralen.

  • Bevat gebufferde vitamine C, de ontzuurde vorm en is milder voor de tanden
  • Levert de ondersteunende mineralen magnesium en zink
  • Met bioflavonoïden voor een betere herkenning door ons lichaam

Bonusan Vitamine C-1000 ascorbatencomplex bevat per tablet 1000 mg ontzuurde vitamine C. Dat maakt het vriendelijker voor maag en gebit. Bovendien is de vitamine C gebonden aan de mineralen magnesium, kalium, calcium en zink. Deze verbindingen worden mineraalascorbaten genoemd. De mineraalascorbaten in dit product komen in de natuurlijke mineraalverhouding voor, precies zoals ze in ons lichaam voorkomen.

Vitamine C ondersteunt het energieniveau. Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt energie vrij te maken uit de voeding. Net als vitamine C draagt magnesium bij aan leerprestaties, concentratie en is goed voor de gemoedstoestand en het geheugen. Zink is een prettige aanvulling omdat het bijdraagt aan de ondersteuning van een gezond zuur-base-evenwicht.

Voor de specifieke toepassing bij histamine-gevoeligheid of intolerantie adviseren wij om het Histamine Vrij Leven Traject aan te schaffen. Hier vind je alle informatie terug over dit supplement, waarom je dit nodig hebt, in welke dosering en voor welke tijdsduur.

Extra informatie

Samenstelling per dagdosering (per tablet):

Citrusbioflavonoïden (min. 95% hesperidine) 75 mg
Magnesium (als magnesiumascorbaat) 60 mg – RI 16%
Zink (als zinkascorbaat) 3 mg – RI 30%
Vitamine C (als calcium-, magnesium-, kalium- en zinkascorbaat) 1000 mg – 1250% RI*
*RI = Referentie Inname

Ingredienten:

Magnesiumascorbaat, kaliumascorbaat, citrusbioflavonoïden, vulstof (HPC (cellulose)), calciumascorbaat, zinkascorbaat, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), glansmiddel (HPMC , MCT-olie).

Inhoud:

90 tabletten

Bewaren:

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Algemeen:

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.